Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda | Ügyeleti információk
Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda Budaörs,
német, nemzetiségi, óvoda, Budaörsön, német óvoda Budapest, német óvoda Budapest környéke, nemzetiségi óvoda, Zippel-Zappel óvoda Budaörs, idegen nyelv óvodásoknak Budaörs,
20477
post-template-default,single,single-post,postid-20477,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ügyeleti információk

Ügyeleti információk

Kedves Szülők!

A tegnapi napon megjelent a Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről.

Ez a rendelet lehetővé teszi, hogy az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet időszakában megszervezzük ügyeleti rendszerben a gyermekfelügyeletet azoknak a gyermekeknek, akiknek a szülei nem, vagy csak nagy nehézség árán tudják megoldani a felügyeletét.

Kérem, hogy aki nem tud gyermeke felügyeletéről gondoskodni, ügyeletet kér, az írásban – a csepi1@zippel-zappel.hu email címre – jelezze számomra legkésőbb 2021. március 7-án 16.30-ig.

Kérem, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben, különösen munkavégzés, vagy a járvány elleni védekezésben való részvétel esetén vegyék igénybe, és ezt a tényt 2021. március 9-étől kezdve igazolniuk kell.
A munkáltatói igazolásban szerepelnie kell annak, hogy a munkavállalónak a munkahelyén kell megjelennie.

Köszönöm az együttműködésüket.
Budaörs, 2021. március 07.

Üdvözlettel:

László Gáborné
óvodavezető