Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda | Igazolások
Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda Budaörs,
német, nemzetiségi, óvoda, Budaörsön, német óvoda Budapest, német óvoda Budapest környéke, nemzetiségi óvoda, Zippel-Zappel óvoda Budaörs, idegen nyelv óvodásoknak Budaörs,
20147
page-template-default,page,page-id-20147,page-child,parent-pageid-15348,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Igazolások

Érvényes igazolások óvodai hiányzás esetén 2020. 09. 01-től

Tisztelt Szülők!

Gyermekük hiányzását minden esetben papír formában is szükséges igazolni. Ennek jelenleg négy módja létezik.

 

1, Orvosi igazolás

Amennyiben a gyermek beteg volt, csak orvosi igazolással jöhet újra az óvodába. Ez igaz akkor is, ha a gyermeknek az óvodában voltak tünetei és ezt az óvónő jelezte a szülőknek.

 

2, Kérelem hiányzás igazolására

Ha a szülők előre tudják, hogy gyermekük nem betegség, hanem egyéb ok miatt (pl. családi utazás) több, mint 3 napig hiányozni fog, kérjük előre töltsék ki és az óvodavezetőnek juttassák el a következő nyomtatványt. Amennyiben az óvodavezető engedélyezi a távolmaradást, a hiányzás igazolt.

Kérelem hiányzás igazolására

 

3, Hiányzási igazolás

Amennyiben a gyermek maximum 3 napot hiányzik az óvodából nem betegség miatt (pl. nagyszülők látogatása, hivatali ügyintézés) a szülő ezzel a nyomtatvánnyal igazolhatja ezeket a napokat.

Hiányzási igazolás

 

4, Szülői nyilatkozat

Ha a család önkéntes karaténba vonult, vagy a gyermek megbetegedett és ezért otthon maradt, de a betegség könnyű lefolyású volt és a gyermekorvos telefonos egyeztetés alapján nem látja szükségesnek a személyesen vizsgálatot, az ő beleegyezésével a szülő kitöltheti ezt a nyilatkozatot. A nyilatkozatot csak akkor szabad kitölteni, ha előtte 48 órával már semmilyen tünet nem megfigyelhető. Az óvodába visszaérkezéskor ezt a hiányzás igazolásaként elfogadjuk, de amennyiben a következő 48 órán belül az óvónők mégis tüneteket észlelnek a gyermeken és erről a szülőket tájékoztatják, már csak orvosi igazolással jöhet újra óvodába.

Szülői nyilatkozat