Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda | Óvodai jelentkezés
Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda Budaörs,
német, nemzetiségi, óvoda, Budaörsön, német óvoda Budapest, német óvoda Budapest környéke, nemzetiségi óvoda, Zippel-Zappel óvoda Budaörs, idegen nyelv óvodásoknak Budaörs,
15987
page-template-default,page,page-id-15987,page-child,parent-pageid-15348,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Óvodai jelentkezés

Ezen az oldalon az óvodai jelentkezéssel kapcsolatos információkat,  kitöltendő nyomtatványokat és a budaörsi óvodák bemutatkozó anyagát találhatják.

Óvodai jelentkezés 2021-2022 nevelési évre

Jelentkezés: 2021. április 26 -27.

 

Kedves Szülők!

Német nemzetiségi óvodánk négy családias, otthonos csoportszobával, tágas, ligetes játszókerttel és jól felszerelt tornaszobával várja a gyermekeket.

Nyugodt, barátságos és vidám légkört biztosítva törekszünk a környezet felé nyitott, érdeklődő, érzelmileg kiegyensúlyozott, felszabadult, kreatív gyermekeket nevelni.

Sajátosságunk, hogy felvállaltuk a német nemzetiségi, kétnyelvű óvodai nevelést. Munkánk során a magyar és német nyelv fejlesztése, a másod nyelv megalapozása mellett kiemelt célunk a német nemzetiség még élő szokásainak, hagyományainak ápolása, kultúrájának, nyelvének megismertetése, megszerettetése a kicsikkel.

Bővebb tájékoztatást a MESEVÁR kiadványban olvashatnak.

Budaörs, 2021.02.29.   László Gáborné intézményvezető

 

Kérem ezen a linken foglaljanak időpontot a személyes beiratkozáshoz április 12-től:

https://www.beiratkozas2021.wredo.hu/#kategoria-364

 

Felhívás óvodai jelentkezésre

Mesevár – A budaörsi óvodák bemutatkozója