Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda | Óvodai jelentkezés
Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda Budaörs,
német, nemzetiségi, óvoda, Budaörsön, német óvoda Budapest, német óvoda Budapest környéke, nemzetiségi óvoda, Zippel-Zappel óvoda Budaörs, idegen nyelv óvodásoknak Budaörs,
15987
page-template-default,page,page-id-15987,page-child,parent-pageid-15348,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Óvodai jelentkezés

Ezen az oldalon az óvodai jelentkezéssel kapcsolatos információkat,  kitöltendő nyomtatványokat és a budaörsi óvodák bemutatkozó anyagát találhatják.

Kedves Szülők!

A veszélyhelyzetre tekintettel az óvodai jelentkezés során ebben az évben a személyes találkozásra sajnos nincs lehetőségünk.   Kérjük önöket, hogy a jelentkezési szándékukat az „Óvodai felvétel iránti kérelem” kitöltésével, és elektronikus úton történő megküldésével fejezzék ki. Munkánk megkönnyítése érdekében a körzetes gyermekek vonatkozásában is várjuk ezt a nyomtatványt.   A kitöltött nyomtatványt kérem, az alábbi e-mail címek valamelyikére küldjék:

Akinek nincs módjában elektronikusan kitölteni és megküldeni az „Óvodai felvétel iránti kérelmet”, illetve bármilyen további információra van szüksége a +36 204622797-es telefonszámon hívja az intézményvezetőt naponta 8-12 óráig.

Budaörs, 2020.04.01.

László Gáborné intézményvezető

Felhívás óvodai jelentkezésre

Mesevár – A budaörsi óvodák bemutatkozója